miercuri, 18 septembrie 2013

ATELIERE DE CRETIVITATE,RECITARE,SCRIERE SI TEATRU LA SPORTING CLUB cu poeta ANGELA BACIU

Ateliere de creativitate, recitare şi teatru la Asociaţia Sporting Club

Ateliere de creativitate, recitare şi teatru la Asociaţia Sporting ClubAsociaţia Sporting Club şi cunoscuta scriitoare Angela Baciu, au inaugurat Atelierele de creativitate, recitare şi teatru, acţiune care se adresează persoanelor cu dizabilităţi. La deschiderea acestor sesiuni de creaţie, cei implicaţi în manifestare, au stabilit agenda până la finalul anului şi evenimentele culturale, artistice şi caritabile care se vor derula în această perioadă.
Totodată s-au pus bazele vernisării unei expoziţii handmade în scop caritabil, intitulată „Arta la noi acasă – handmade.art”, eveniment care se va derula în perioada 01-15 octombrie. „Sunt modalităţi de petrecere a timpului liber, de a socializa, de a cunoaşte alţi oameni, de a descoperi oameni-talente, oameni-poveste, oameni-idei. Învăţăm unii de la alţii…
Pregătim şi o piesă de teatru, un dialog poetic despre iubire şi prietenie”, spune Angela Baciu. Tot referitor la perioada următoare, membrii Asociaţiei Sporting Club se pregătesc pentru participarea, cu un dans contemporan, în scaun cu rotile, la show-ul televizat „România dansează”. Persoanele cu dizabilităţi vor participa, în recital şi la a doua ediţie a Concursului Naţional de Dans „Galatz Fest Dance”, dar şi la manifestările care se vor derula în luna decembrie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi.
http://www.presagalati.ro/ateliere-de-creativitate-recitare-si-teatru-la-asociatia-sporting-club/43102.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.