marți, 5 februarie 2013

Expozitie "Veselie si culoare de Valentine's Day" la CCSG

Veselie şi culoare”: ne îndrăgostim – cu clasa! – la Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi

* Grădiniţe şi şcoli, încep înscrierile *
Mai are nevoie cineva de explicaţii? Iubim încă de la cele mai mici vârste.
Iar faptul de a fi îndrăgostit se petrece, oho, încă de la grădiniţă.
Pentru că înţelege manifestarea dragostei sub toate formele ei (artistice), Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi (CCSG) organizează expoziţia „Veselie şi culoare de Valentine’s Day”, adresată copiilor de grădiniţă şi şcolarilor din Galaţi şi Brăila.

Tradiţie de iubire
Aşa cum gălăţenii ştiu deja, Valentine’s Day este Ziua Îndrăgostiţilor în tradiţia occidentală, zi care este sărbătorită pe data de 14 februarie.
Astfel, pentru a-şi vedea lucrările expuse în perioada 14-28 februarie 2013, la etajul întâi al CCSG, copiii trebuie să-şi trimită desenele pe adresa strada Brăilei, numărul 134, până pe data de 12 februarie. Lucrările trebuie însoţite de etichete care conţin numele autorului, instituţia şcolară de care acesta aparţine şi numele educatorului sau al profesorului îndrumător.

Zece lucrări de fiecare clasă
Conform comunicatului de presă emis de Angela Baciu, reprezentantul CCSG, fiecare clasă se poate înscrie în expoziţie cu minim zece lucrări format A4.
Toate lucrările vor face parte din expoziţia colectivă care va fi vernisată pe 14 februarie 2013, adică fix de Valentine’s Day. Rămânând fideli ideii de apropiere a publicului, organizatorii anunţă şi de această dată intrarea liberă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.