luni, 11 martie 2013

CCSG DIN NOU PE PODIUM ! PREMII LA PASCANI!

CASA DE CULTURA A SINDICATELOR GALATI
                              DIN NOU PE PODIUM !!!


Ansamblul “ESTRADA COPIILOR” din cadrul CCS Galati, condus de  instructor/coregraf Andreea Ignat, a participat la CONCURSUL NATIONAL DE DANS ’’PE ARIPILE PRIETENIEI SI DANSULUI’’, Ed. A VIII-a,  PASCANI, in 9 MARTIE 2013, alaturi de zeci de elevi si tineri talentati din mai multe zone  ale tarii.
In concurs au evoluat, cu momente de exceptie, formatiile: ACTIV DANCE, MIRACOL si ANGELLI care au urcat victoriosi pe podium, primind fiecare Premiul I la categorii de varste diferite.

Artistii de la CCSG au surprins audienta, publicul si juriul prin recitaluri si momente bine pregatite, costume realizate cu bun gust, moderne si potrivite dansurilor, machiaj special, atitudine si mult profesionalism.
Juriul, a fost format din cinci membri de la Pascani, Iasi si Vaslui si  au avut o misiune extrem de dificila, fiind multi foarte bine pregatiti.
  
        „ Ne bucuram si pentru aceste premii, institutia noastra pregateste generatii intregi de copii si tineri, ii sprijina si ii sustine. Ne mandrim cu acesti copiii minunati”
                               declara Directorul CCSG: ec.Ovidiu Ioan Manole

          „Fireste ca am avut emotii si de aceasta data, mereu avem, dar acestea sunt constructive. Am participat intr-un festival bine organizat, am vazut multe talente, idei si dansuri frumoase. Din nou am castigat! Ii felicit pe acesti minunati artisti, dau dovada mereu de incredere, seriozitate si profesionalism, au atras atentia si privirile tuturor, fiind filmati, fotografiati, intervievati...”

                               declara instructor Andreea Ignat

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.