luni, 11 martie 2013

CCSG PARTICIPA LA FESTIVALUL "GHIOCELUL DE ARGINT", 29-31.03.2013

CASA DE CULTURA A SINDICATELOR GALATI participa la:

FESTIVALUL - CONCURSUL INTERNATIONAL DE INTERPRETARE A MUZICII USOARE ROMANESTI PENTRU COPII SI TINERET :

                 GHIOCELUL DE ARGINT”, 29 - 31.03.2013, Barlad

Instructor/ coregraf: Andreea IGNAT

 
          In perioada 29-31 martie 2013 va avea loc ediția a VII-a a festivalului-concurs internațional de interpretare a muzicii ușoare românești pentru copii și tineret „Ghiocelul de Argint”.
Concusul se desfășoară pe cinci categorii de vârstă: 5-7 ani, 8-9 ani,  10-11 ani, 12-14 ani și 15-19 ani. La fiecare astfel de categorie vor fi aleși o „Miss” și un „Mister” și vor fi oferite trofeul ”Ghiocelul de Aur”, respectiv locurile I, al II-lea și al III-lea, dar și premii speciale.
Organizatorii acestui proiect cultural își propun, pe lângă descoperirea si lansarea de noi talente, stimularea și încurajarea tinerilor interpreți, dar și punerea în valoare a muzicii românești de calitate.
Pentru a participa la preselecție, cei interesați trebuie să trimită o copie după certificatul de naștere, numele localității pe care o reprezintă, CD-ul cu melodia pentru concurs imprimată cu vocea concurentului, titlul piesei, numele compozitorului dar și al textierului la adresa:  Școala Gimnazială de Arte „N. N. Tonitza” Bârlad, strada M. Kogălniceanu, nr. 4, Bârlad, județul Vaslui,sau în format electronic la adresa de e-mail mihailmanciu@yahoo.com.
Piesele trebuie să fie din repertoriul românesc, cu excepția celor aparținând grupei 15-19 ani.
Data limită de primire a materialelor pentru preselecție este 20 martie 2013.
Rezultatele preselecției vor fi anunțate telefonic pe data de 21 martie 2013 sau pe site-ul www.ghioceluldeargint.ro.
Concuren
ții care se regăsesc pe lista celor aleși pentru concurs trebuie să fie prezenți în ziua concursului, la ora 9, respectiv la ora 13, la Cercul Militar din Bârlad, având asupra lor CD-ul cu negativul în format audio (wav). Astfel, grupele 5-7 și 8-9 ani vor evolua pe data de 29 martie la orele 9.30 și 14, grupele 10-11 ani și 12-14 ani pe data de 30 martie la orele 9.30 și 14, iar grupa 15-19 ani va evolua pe data de 31 martie, la ora 9.30. Negativele pot conține și backing vocal, dar realizat pe o linie melodică diferită de cea interpretată de concurent, mai ales la refren.
Taxa de preselecție este de 50 RON, sumă din care sunt asigurate chiria sălilor, mapa festivalului, diplomele, premiile și indemnizațiile juriului. Fiecare concurent prezent în concurs va primi o mapă cu diploma de participare, CD-ul festivalului, programul festivalului și un ecuson. Juriul va fi alcătuit din personalități de renume național și internațional în domeniul muzical-artistic.
 Pentru informații suplimentare, cei interesați de concurs pot contacta organizatorii la telefon 0741.075.368.
Mult succes!!!!
                                                               *******
             *  "Echipa CCSG ureaza tuturor artistilor nostri succes in toate competitiile, sunt copii buni, seriosi ce se implica in tot ce fac!"
                                  declara Directorul CCSG D-ul Ovidiu Ioan Manole
 
             * "O noua competitie, o noua sansa, o noua experienta!!!! Succes tuturor minunatilor nostri artisti!"
                                 declara Andreea Ignat - instructor/coregraf
----------------------------------------------------------------------------------------------------------



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.