joi, 9 mai 2013

EVENIMENTE IN LUNA MAI LA CCSG


 Ce proiecte culturale au fost in luna aprilie la CCSG
                                                 si ce va fi in luna mai

                Pe noul nostru  blog http://www.ccsgalati.blogspot.ro/ puteti citi despre toate evenimentele si proiectele noastre culturale.
                In luna aprilie:
- S-a continuat colecta lunara de carti, jucarii, lucrusoare si calculatoare - pachetele stranse ajungand la minunatii copii din Parohia Carapcesti, Jud. Galati
- La  inceputul lunii, copiii galateni au putut viziona Spectacolul de Teatru si film  Belgian 3 D  “Tovarasul de drum”.
- Tot la inceputul lunii, Gradinita nr.40 a fost in vizita la CCSG, vizitand expozitiile deschise de desene, fotografii si obiecte handmade.
- Publicul galatean s-a bucurat sa vada la CCSG in sala de spectacole recent renovata la standarde europene, un concert extraordinar cu Loredana Groza  din turneul“Apa”.
- Gradinita nr. 40 si Gradinita nr.9 in colaborare cu CCSG au organizat colecta si spectacolul “Daruim din inima” pregatite special pentru batranii de la  Fundatia de Sprijin  a Varstnicilor
- La Complexul Muzeal de Stiintele Naturii “Rasvan Angheluta” in sala “Auditorium” a avut loc o Conferinta, in deschiderea careia a fost invitat Corul “Ansamblului Estrada Copiilor’ de la CCSG ce au interpretat imnul “Gaudeamus Igitur” ;instructor Andreea Ignat
- Pe 9 aprilie a avut loc Vernisajul Salonului de Arta Fotografica, ed.I,2013, deschis pentru toti fotografii profesionisti si amatori.

- Pe 13.04 Fundatia “Ikon” in colab.cu CCSG  au organizat evenimentul cultural “Descintoteca”, unde  a fost invitata scriitoarea Angela Baciu.
- Pe 22.04.galatenii l-au putut vedea intr-un spectacol extraordinar pe Doru Octavian Dumitru.
-In perioada  22.04 – 19.05 este organizata Expozitia handmade “Arta la noi acasa…de Pasti” , realizata de Gradinita “Arlechino”
- Pe 23.04 a avut loc Spectacolul si expozitia handmade de papusi din linguri de lemn
“Veselie la Gradinita Arlechino”
- In perioada 24.04 – 19.05 este deschisa Expozitia handmade “Pastele la Fundatia Impreuna si CCSG”, et.I, vitrine – in cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului.
- 24.05 – 19.05 Expozitie handmade “Lumina si Speranta” organizata de Gradinita Nr.7 cu Program Prelungit
- 25.04 – 19.05 Expozitie handmade “De Pasti la noi acasa” organizata de Gradinita “Step by Step”
- Pe 25.04.,galatenii au putut vedea un concert incendiar cu Lala Band, iar pe 28.04.,un concert religios cu Parintele Cristian Pomohaci
- Ziua Internationala a Dansului din 29.04 a fost sarbatorita si la CCSG prin “Gala Dansului”, ed.I, la care au participat dansatori profesionisti si amatori din toata tara.
- La sfarsitul lunii, CCSG in colaborare cu Gradinita “Step by Step” au organizat evenimentul “Sa daruim! – De Pasti la noi acasa!” si au fost in vizita la Caminul de Batrani “Sf.Spiridon” cu o colecta de haine si produse pascale, cei mici pregatind si un spectacol artistic cu cantece si poezii.

                                       Ce pregatim pentru public in luna mai?

- Vom incepe cu o expozitie de desene avand tema  “Anotimpuri preferate”, ed.II
- Vom continua colecta lunara de carti, jucarii, lucrusoare si calculatoare  intitulata
                                                  “Sa daruim din suflet!”
- De Ziua Mondiala a Libertatii Presei veti putea vedea o expozitie de desene in colaborare cu cateva gradinite galatene
- In perioada 13 – 19.05  sunteti invitati la Saptamana Nationala a Voluntariatului organizat de PRO VOBIS, ed.II; ce veti gasi la noi? Expozitii de fotografii, desene si obiecte handmade, spectacole caritabile si de divertisment, lansari de carti si reviste si multe altele; intregul program il puteti gasi pe adresa blogului si  pe pagina de facebook.
- Vom organiza o noua sedinta a Cenaclului “Ion Chiric”, vom intra in atmosfera unei noi “Joie de Poveste”, vom participa la Targul de Carte “Axis Libri” organizat de Biblioteca “V.A.Urechia” cu spectacole de muzica si dans, vom participa la Conferinta “Rolul Femeii in societate” si la “Gala Femeilor de Succes” ambele evenimente organizate in colaborare cu Zonta Club Galati si “Atelierele de creatie ale scriitoarei Angela Baciu.
- Va urma Sarbatoarea Bujorului si a Salcamului, lecturi publice
- Vom continua promovarea Festivalului “Constelatii Dunarene” si a Concursului de Dans “Galatz Fest Dance”, ed.II organizate de Casa de Cultura a Sindicatelor Galati sub egida Asociatiei Nationale a Caselor de Cultura ale Sindicatelor din Romania (din luna octombrie 2013) si ne pregatim de marele spectacol dedicat copilariei cu ocazia Zilei Copilului.

Va asteptam!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.