joi, 3 mai 2012

ZIUA INTERNATIONALA A DANSULUI, aprilie 2012

Centrul Cultural "Dunarea de Jos", Galati, 27 aprilie 2012




Cu ocazia ZILEI INTERNATIONALE A DANSULUI din 27 aprilie 2012 am avut bucuria si onoarea sa fim invitati sa participam la o noua editie a acestui proiect organizat anual de CENTRUL CULTURAL “DUNAREA DE JOS”.




D-ul Director Sergiu DUMITRESCU alaturi de intreaga echipa a centrului au organizat o editie de exceptie, incurajand si sustinand tinerele talente.
Ziua a fost frumoasa si parca a tinut cu artistii, spatiul de pe esplanada de la Teatrul Dramatic “Fani Tardini” (multumim teatrului pentru buna colaborare) a devenit neincapatoare, publicul de diferite varste i-a aplaudat la scena deschisa pe toti participantii, culorile si varietatea costumelor au adus un plus de tinerete, veselie si eleganta evenimentului. Au sarbatorit toate stilurile de dans: contemporan, modern, popular, latino, sportive, majorette.


In acest an i-am putut vedea pe tinerii talentati de la: CASA DE CULTURA A SINDICATELOR GALATI – reprezentati de cunoscutul Ansamblu “Estrada Copiilor” condus de instructor solist Andreea IGNAT (si in acest an au avut pregatit un recital de exceptie!!!), CENTRUL CULTURAL “DUNAREA DE JOS” prin Ansamblul “Doina Covurluiului – instructor Ion Horujenco, formatiile de la Palatul Copiilor, Comunitatii Elene din Galati, ale Clubului de Dans Sportiv “Fantezia”, elevi de la Scoala de Arte, Grupul Scolar “Gheorghi Asachi”, Grupul Scolar “Simion Mehedinti” si Scoala Speciala “C.Pufan”.



O zi a dansului sarbatorita asa cum se cuvine!!!!
ne revedem in 2013 !!!!!
(text si foto: Angela Baciu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.