luni, 24 septembrie 2012

Cupa Streetball - Mc Donald's Galaţi, ed.II, 2012


          
           In per.22-23 sept. a avut loc la Galati editia a II-a a Cupei Streetball - Mc Donald's Galaţi, organizata de Clubul de baschet “Phoenix”, Mc Donald's şi Primăria Galaţi, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi si A.G.C. Constanta.
           Actiunile s-au desfasurat pe platoul din zona restaurantului Mc Donald's Galaţi. Zilnic, au fost prezenti zilnic peste 300 de copii si adolescenti, insotiti de parinti, bunici si prieteni, dar si membri ai Asociatiei persoanelor cu dizabilitati “Invingatorii” din Galati si C.I.A.D.O Galati.

            O atmosfera vesela, relaxata, buna-dispozitie a fost impletita cu sportul si competitia. Echipele au fost impartite pe categorii de varsta, antrenorii fiind cei ce au urmarit indeaproape jocul si i-au incurajat pe participanti. Cei mai buni au primit la sfarsitul evenimentului diplome insotite de daruri din partea organizatorilor. Atmosfera tinereasca s-a simtit si din placerea celor prezenti de a vedea tineri dornici de a practica sport, de a socializa si comunica cu cei din jur, dar, si prin programul de muzica & entertainment oferit de D-ul Lucian Gheorghiu – cunoscut din presa radio.
            Stand de vorba cu D-nii Ionut Gugoasa (owner Mc Donald's) si Nini Florin (basketball coach)  - unii dintre organizatorii principali, mi-au marturisit ca a fost o editie reusita, au participat multi tineri, isi doresc si se gandesc déjà cum va fi editia a III-a si, spera, sa aiba in continuare, sprijinul partenerilor, prietenilor si autoritatilor.

            Doua zile pline de veselie si tinerete, felicitari organizatorilor!
a consemnat,
Angela Baciu
(foto: focsa c.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.