joi, 11 aprilie 2013

La Fundatia IKON eveniment cultural DESCANTOTECA


FUNDATIA "IKON" GALATI
in colaborare cu CASA DE CULTURA A SINDICATELR GALATI
si "Atelierele de creatie ale Angelei BACIU"
 
va invita sambata 13 aprilie, ora 11.00 
la evenimentul cultural:
 
                               "DESCANTOTECA"
 
        In acest an, prin Proiectul "Club Eiffel- Casa proiectelor multiculturale " se vor organiza ateliere si sesiuni de mlticulturalitate, la care vor particia atat copii, adolescenti, tineri, cat si persoane de varsta a treia.
       Ne-am dori ca la inceput, aceste ateliere sa aiba loc in a doua sambata din fiecare luna si, odata cu dezvoltarea lor, chiar mai des. La fiecare sesiune, dorim sa avem  invitati surpriza, persoane si personalitati care au un cuvant de spus in dezvoltarea urbei noastre.
 
      La acest eveniment, este invitata D-na Angela Baciu - scriitor si publicist, care se va intalni cu membrii fundatiei noastre, va discuta despre literatura si arta, in general, va organiza cateva ateliere de scriere si creativitate, ne va citi din creatia proprie si va oferi celor prezenti autografe pe cartea "Marturii dintre milenii".

      Contributia importanta de scriitor si publicist a  D-nei Angela BACIU, inseamna inca un pas spre implinirea misiunii Fundatiei IKON de redresare materiala si spirituala si va ajuta la formarea si dezvoltarea personala a copiilor, adolescentilor, tinerilor si varstnicilor .
 
        Cu aceasta ocazia se vor dona membrilor fundatiei colecte cu carti, lucrusoare si jucarii.
Donatorii sunt: CCSG, Fam. Corina si Dan Nazaru, Fam.Lizeta si Costel Susanu, Fam. Mandrescu si Angela Baciu.

     Inspirati de aceasta intalnire, cativa membri ai fundatiei pot citi din creatiile proprii.
     Prin parteneriatul cu Casa de Cultura a Sindicatelor Galati imbogatimAcademia Voluntariatului Educational”( AVE )- platforma noastra de parteneriate cu scoli, organizatii, actori  sociali, personalitati ştiinţifice si culturale, institutii de stat sau private, AVE fiind o platforma cu caracter permanent deschis pentru colaborari, aliante, conventii si coalitii  in care sa functioneze  un spaţiu al dialogului creativ- lucrativ, un veritabil laborator de idei  si strategii pentru voluntariat si realizarea proiectelor la nivel local, national si chiar international  
 
     Totodata, oferim comunitatii galatene si alte programe permanente din Fundatia IKON : Impreuna pentru sanatate”, ”Civism european activ”, s.a.
        Daca v-a atras atentia proiectul ” Descantoteca” sau vreunul din programele Fundatiei IKON, contactati-ne pentru a programa o intalnire lucrativa, in care sa stabilim cum putem incepe o colaborare.
Cooperarea cu Dumneavoastra va fi oricand binevenita si va fi tratata cu respect.
      
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.