marți, 8 octombrie 2013

LA CASA DE CULTURA A SINDICATELOR GALATI - LUNA CULTURII, 44 ani de existenta,octombrie 2013

Luna Culturii la CCSG – 44 ani de existenţă

Luna Culturii la CCSG – 44 ani de existenţăCasa de Cultură a Sindicatelor Galaţi a deschis ieri luna culturii, eveniment dedicat implinirii a 44 de ani de la înfiinţarea instituţiei. Pe tot parcursul zilei CCS a fost gazda mai multor acţiuni la care au luat parte membrii Asociaţiei Persoanelor cu Handicap „Sporting Club” Galati, elevii Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, cei ai Şcolii nr.10, dar şi Asociaţia „T.E.F”. Vizitatorii au parcurs cu interes expoziţiile de fotografie, desene, cea de handmade, dar şi expoziţia de origami.
„Luna octombrie este o sărbatoare pentru noi în fiecare an. Ce sărbătorim acum? 44!!! 44 de ani plini de muncă, dăruire, împliniri, destine. Ani în care s-au făcut lucruri frumoase, durabile, memorabile. În cartea de onoare a instituţiei puteţi vedea semnătura  a mari personalităţi care au venit la noi şi şi-au lăsat amprenta”, spune Ovidiu Ioan Manole, director CCSG.
Luna Culturii la CCSG – 44 ani de existenţăÎn cadrul evenimentului „Luna culturii la CCSG – 44 ani de existenţă”, în prima zi de toamnă, s-au desfăşurat mai multe acţiuni adresate unui public larg, având teme diverse. Tot în prima zi de octombrie gălăţenii au avut posibilitatea să viziteze clasele de pian, canto, dansuri participând chiar la repetiţii şi lecţii deschise. „Ne bucurăm că astăzi ne-au trecut pragul instituţiei atât de mulţi copii. Am început cu „dreptul”, cu toate că vremea de afară nu prea a ţinut cu noi, dar cei mici nu s-au descurajat şi au venit în număr mare alături de cadre didactice şi părinţi, să ne fie alături. CCSG împlineşte 44 de ani de existenţă, cei „mari” cu siguranţă au multe amintiri cu această instituţie, de-a lungul vremii, au văzut multe spectacole, concerte, au învăţat, au făcut teatru, au fost în ansambluri… dorim să spunem atât: Povestea noastra merge mai departe”, spune Angela Baciu, consilier cultural.
Tot în cadrul proiectului „CCSG – 44 de ani de existenţă”, la Casa de Cultură a Sindicatelor continuă şi în luna octombrie Campania umanitară „Dăruieşte! Iubeşte! Zâmbeşte!”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.