marți, 22 octombrie 2013

TROFEUL CONCURSULUI NATIONAL DE DANS "GALATZ FEST DANCE"- 19 oct.2013 CCSG - a ramas la GALATI

Trofeul Concursului Naţional de Dans „Galatz fest Dance” a rămas la Galaţi



      Ediţia a II-a a Concursului Naţional de Dans „Galatz fest Dance”, desfăşurat la finele săptămânii, a reunit la Galaţi dansatori amatori din mai multe zone ale ţării.

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor au evoluat în concurs tineri din Galaţi, Ialomiţa, Buzău, Ilfov, Constanţa, Prahova, Piteşti, Ploieşti, Roman, Călăraşi. Noutatea ediţiei din acest an este că toţi concurenţii au fost premiaţi cu diplome, medalii, menţiuni şi premii speciale.

Juriul Concursului Naţional de Dans a decis ca în 2013, trofeul competiţiei să fie acordat lui Adrian Geartu, din Galaţi (cursant CCSG). Dansatorul are 8 ani şi a evoluat la categoria street dance.

În recital au fost formaţiile „Endru şi Keep The Vibe Alive”, trupa „Sueno Dance”, cursanţii Casei de Cultură a Studenţilor, “ Phoenix Dance”, Şcoala de Dans „Acanta”, Asociaţia „Sporting Club” Galaţi – Trupa „Happy Wilchers”(dans modern şi contemporan – în scaune cu rotile), etc.

Concursul Naţional de Dans „Galatz fest Dance” s-a desfăşurat în cadrul Festivalului Artelor „Constelaţii Dunărene”, eveniment care în acest an a reunit mai multe acţiuni cultural-artistice.


(Aurelia Bogatu - Presa Galati.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.