joi, 9 ianuarie 2014

Campania "Iubeste-l pe cel de langa tine" organizata de CCSG

Campania umanitară „Iubeşte-l pe cel de lângă tine!” continuă şi în 2014

Campania umanitară „Iubeşte-l pe cel de lângă tine!” continuă şi în 2014Demarată la finele anului 2009 de Casa de Cultură a Sindicatelor, campania „Iubeşte-l pe cel de lângă tine!” a reuşit, în toată această perioadă, să bucure numeroşi copii, tineri şi bătrâni, persoane aflate într-o situaţie limită. „Această acţiune umanitară continuă şi în anul 2014, an în care, lunar, vom face colectă de cărţi, jucării şi lucruşoare destinate copiilor şi tinerilor proveniţi din familii cu situaţii financiare precare, dar şi bătrânilor care au nevoie de noi. Practic, campania are drept scop sprijinirea celor defavorizaţi, dezvoltarea responsabilităţii sociale faţă de copiii proveniţi din familii nevoiaşe  şi/sau cu dizabilităţi, cât şi faţă de bătrâni”, a declarat Angela Baciu, iniţiatorul acţiunii.
Campania umanitară „Iubeşte-l pe cel de lângă tine!” continuă şi în 2014Campania se desfăşoară lunar la Casa de Cultură a Sindicatelor şi face parte din proiectul „CCSG – 45 de ani de existenta”. Donaţiile se primesc la Departamentul Cultural Artistic şi/sau secretariatul instituţiei, str.Brailei, nr.134, Galaţi.
„Prin aceste iniţiative am reuşit să fim alături de bătrânii din asociaţiile, fundaţiile şi centrele gălăţene, să înfiinţăm în parteneriat o bibliotecă la Fundatia „Împreună” şi să fim alături de cei de la Centrul de Zi şi Clubul Seniorilor, să fim alături de Fundaţia „Ikon”, Sporting Club, Fundaţia „Bunul Samaritean”. Donaţii au mai fost şi la diferite grădiniţe şi şcoli din judeţ, la Parohia din Cărăpceşti şi în multe alte locuri”, a mai adăugat Angela Baciu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.